Nyttårsinnlegg 2010

Håper du har hatt en fin inngang til år 2010.
Vi feira nyttår hos venner, alle bidro med mat og drikke, veldig greit for da blir det ikke så mye på den som skal holde med hus og dekke bord. Har stort sett gjort det på denne måten siden gutta var små.

Hadde overnattingsgjester til 1.nyttårsdag. Jammen fikk jeg ikke damen til å sette i gang med heklekroken :)
Været har vært helt fantastisk i det siste, litt vel kaldt for meg da. Flotte bilder blir det i allefall:Fikk en ide om hvordan en heklepute kunne bli, og da måtte jeg jo bare sette igang med en gang, slik ble den:

Hekla i no Tuva garn jeg hadde liggende i bua mi.
Fikk også fylt et putetrekk med strykemerke som har lagt klar, ble veldig koselig på senga:Ble litt til overs... som de sier på reklamen..
Oldemor ruter blir jeg aldri lei, fant fram flere rester som jeg blanda i :

Har enda et par putetrekk med strykemerke som mangla blonde, de sydde jeg på i går, bilde kommer når jeg har fått tak i innerpute på 50x50. Tenkte å fylle senga med lyse puter...

Ellers har jeg snart strikka 2 armer på Islenderen til minstemann:

er  visst et skyttestevne ute i midten av januar, best den blir ferig til det. Får prøve å ikke begynne med for mange nye prosjekter så blir den nok ferdig.

Også jeg som har funnet fram garn og oppskrift til en god  varm vest i PT2 og Plumet fra vinterhefte 2008......

Nytt innlegg før du vet ordet av det, takk for i kveld

Legg igjen kommentar sånn at jeg vet at du har vært innom på besøk :)

6 kommentarer

Strikkemari

03.jan.2010 kl.23:28

Koselig med spleiselag og mye bedre for den som holder bord og hus ja, liker sånne fester. Flink er du. Og for å overraske, 2009-ble strikket ut, og 2010 ble strikket inn, så da blir det nok noen prosjekter i løpet av året som kommer også, har akkurat funnet igjen en synd her i huset, kjøpte meg vist nok noe garn som skulle bli pulsvarmere her og der var det vist nok en hel igjen jaja godt å ha noe som en slipper og følge med et mønster på også.

Et riktig godt nytt år Sissel, og du er nå flink da som får damene til å gjøre noe fornuftig. Fin blir den islenderen også, håper vi får se hele da det er ferdig

tintin

04.jan.2010 kl.14:35

Takk for sist, ja det va kjekt som vanlig, og syns det gjekk meir radig enn sist.

Kjempesøte puter!

Gjer forresten ikkje noke om ej venta på garn, he en halve tunika til Lisjepiå som må bli ferdig før det blir for varmt å bruke den;)

Felisi

04.jan.2010 kl.18:34

Godt nytt år!

Her var det mange fine heklerier, og flotte vinterbilder også, må si det selv om jeg ikke er spesielt glad i kulda... ;)

cille

04.jan.2010 kl.20:25

Koslig med vennesamenkomst på nyttårsaften, og kjekkt å dele på maten! herlige vinterbilder du har å by på og putene dine var fortryllende søte...

Elin

05.jan.2010 kl.12:05

Hekleputa var jo bare så fin da:)) Sånn vil jeg og ha. Men jeg vil vel ha alt du lager jeg;)

Jepp. formen er ikke bra. Har liggi rett ut hele nyttårshelga, og ikke bra enda. Tenkte det var best jeg holdt meg hjemme sånn at jeg ikke smitta noen.

Og tusen takk for skryt. Du er nå snill og da. Håper du ble inspirert. Og så må jeg innrømme at soverommet er noe av det jeg er mest fornøyd med hjemme. Lysekrona har kommet på plass også nå da. Må bare kobles til og så må jeg kjøpe lyspærer.

Kos deg på jobb og i kulda. Jeg føler ikke for å gå på ski nå altså. Men helt nydelig ute er det jo.

Klem fra meg!

Ballerina

05.jan.2010 kl.15:07

Sissel, Sissel, Sissel! Du er jo helt rå....

Herlige puter =)

Flotte vinterbilder! Dog det er kkkkkkaldt, så blir det eventyrlig vakkert.

Godt nytt år; strikke(hekle)prinsessa!

Skriv en ny kommentar

hits