4.søndag i advent

Huset er vaska, det gjorde mannen når jeg var på jobb. Juledukane er støkne, dvs de jeg fant. Trur jeg må leite etter noen, savnet den røde linduken og de to røde festremsene jeg har hekla.
Julegavene nesten i boks. Har noen prosjekt som ikke ble som jeg tenkte :( må prøve igjen. Men gave til fadderbarnet er ferdig, synes den ble fin jeg:

Strikka som rødnisseluene men uten brettekant, brukt pt 3 pinne nr 6

Nesten ferdig med soverommet, mangler litt stæsj. Men ukebladene er på plass på nattbordet, hihi:

Har mala ei hylle med stang og har noen strykebilder som skal strykes på lin og bli bilder over senga. Resten må jeg ta etter hvert, må bo oss til litt først. Har en kommode jeg skal male også. Tia gikk litt for fort fram mot jul og jeg gidder ikke stresse.
Stolene passa veldig flott inn synes jeg, her er ikke lampene montert enda:


På siste strikke kafè fikk jeg julegaver, desse herlige pulsvarmerene fikk jeg av Monelone. Det lå igjen en pakke når alle var gått og den var til meg. ble veldig rørt.

Monelone er ei kjempetrivelig jente som rekker nesten alle strikkekafèene enda jeg tror ho bor lengst unna. Kjempekoselig.

Har ei julestrømpe hengende i butikken, den bula noe skikkelig under strikkekafè. Var kjempenysjerrig... Hadde visst nevnt for Eli at jeg synes oppvaskbørstene fra Søstrene Grene var så tøffe, spurte om ho ville kjøpe med når ho skulle innover til Oslo. Hm det er visst bare å ønske så får en. Tusen, tusen takk Eli,
denne ble jeg kjempeglad for


Hadde julegavebytte også. Alle hadde med en gave, sjøllaga eller kjøpt. Jeg fikk juleduft og brenner :)


Nå får jeg vel leite etter duker, finne fram julekrusa og strikke litt. Skal jobbe hver dag til julaften så det er best å utnytte de timene en har:)

Ha en fortsatt fin 4.søndag i advent. Husk å kose deg litt. Og legger du igjen en kommentar blir jeg kjempeglad ;)

8 kommentarer

Hanne

20.des.2009 kl.21:41

Så søt luen ble :)

Sylvia

20.des.2009 kl.23:57

Hei Sissel

Får håpe du finner juledukene dine, for jeg fant ikke mine i fjord. Så der stod jeg da, på selveste julaften uten bordduker. Hadde en flott papirduk fra Europris liggende på vaskerommet, og den var hvit "damask" og så helt autentisk ut. Jammen ble dt jul her også, hi hi

I år kom mamma med noen duker jeg kunne låne , og jammen var det ikke mine duker hun kom med. Så det var der de hadde vært hele tiden.

Ja, mye jobb på oss nå. Men det blir jo jul, bare ikke så perfekt som vi hadde sett for oss. Men når alle koser seg på julaften, gjør det ikke noe om ikke alle nissene er fremme og det ikke er rent inni skapene.

Så koselig at du fikk gaver da du hadde strikkecafe. de liker nok det du steller istand.

Ønsker deg en trivelig jul. Juleklem.

Strikkemari

21.des.2009 kl.10:03

en nydelig lue du har laget der Sissel, og så koelige pakker du har fått. Du sa jo veldig tidlig at den julestrømpen du strikket skulle fylles opp før jul så da ble det som du ønsket. Men ingen ting fra meg, vi får se hva som skjer over nytt år da jeg kommer meg hjem igjen

En riktig god jul og et godt nytt år ønskes deg og dine. Håper du ikke er helt utslitt og kan kose deg noen dager nå i julen.

Juleklem fra

Åse

Felisi

21.des.2009 kl.13:35

Så heldig du var som fikk så fine gaver! Jeg likte pulsvarmerne spesielt godt, både farger og pynt.

Ha en riktig god jul!

tintin

21.des.2009 kl.22:21

Soverommet blei bare knallfint!!!! Det blei den søte lua til fadderbarnet ditt også, morsom vri med slik lue i andre farger..og pulsvantene du fikk var knallkule, lekker farge, Monelone er ei snill dame, men det er jo du også...så det var nok en mening med pakken som ble liggende igjen....

Ballerina

22.des.2009 kl.16:46

Soverommet ble helt nydelig... Der blir det nok lett å finne roen, er veldig spent på bildet du skal lage :)

Lua ble også; helt nydelig!

Så hyggelig og få gaver da; det fortjener du...

Ja du er jo også... helt nydelig! =)=)=)

Elin

24.des.2009 kl.10:03

Bare innom for å ønske dere en riktig god jul Sissel. Senk skuldrene og nyt juledagene.

God juleklem fra meg!

Strikkepinnen

25.des.2009 kl.11:46

Hei Så mye fint du viser her. Et nydeligt soverom har du fått.

Pakker og overraskelser. Kan det bli bedre.

Ønske deg ei fin Julefeiring.

Skriv en ny kommentar

hits