Sjølskryt ;)

I dag har jeg virkelig fått gjort unna masse, og da er det på sin plass med litt skryt.

Begynte dagen med et malings strøk på karmer og lister. Det tok egentlig lenger tid enn jeg hadde tenkt. Bestemte meg for at i dag skal jeg i allefall ut en tur i dagslys. Klokka kvart på to var jeg klar for en liten tur. Tok et bilde av huset fra jordet. vinduet til høyre på bilde er der vi pusser opp.
 
Deilig å bo sånn til at det er bare å ta på seg på beina så er en nesten  i skogen

skogen
Fant noen smågran, mose og kongler. Fint å kunne plukke pynten sjøl. Og endatil få frisk luft. 

 Fikk trekt om et par stoler som vi skal ha på nye-gamle rommet. Ser at det ikke er helt perfekt men bra nok for å ha på soverommet.

Fant en oppskrift på karameller hos Husfruen , desse var enkle. Tok en times tid så var de ferdige samtidig som en kunne holde på med noe anna samtidig. Det ble ganske mange av dem og de var kjempegoe;)

Har funnet en oppskrift på fugde som jeg har lyst å prøve lage. Handler inn i morgen så får vi se om jeg rekker. I morgen skal jeg og tintin lage krans til døra, det blir koselig.

Nå har jeg plutselig masse på pinnene og ingenting helt ferdig. Da må jeg blogge det etterhvert. Nesten alt er julegaver men ikke alle er innpå her.
Har strikka noen oppvask kluter i rødt. Den ene strikka jeg så mye feil på at det må jeg nok bruke sjøl:
   

I dag er nest siste fridag før julaften, så alt må gjøres på kveldstid fra nå. Gidder ikke styre med en hel haug unødvendig så det går nok veldig fint. Men nå får jeg gi meg for i kveld.

Er så utrolig koselig med alle kommentarene jeg får, tusen takk alle sammen. Ikke slutt med det :) Hadet så lenge :)2 kommentarer

Felisi

10.des.2009 kl.14:32

Du får gjort litt av hvert ser jeg, og de karamellene så veeeldig gode ut. Har prøvd en gang jeg også, men det ble ikke særlig vellykket kan man si... ;)

jeano

14.des.2009 kl.00:25

Karamellene dine så gode ut.

Her er første porsjon spist opp for lengst så vi måtte lage en dobbel porsjon

Skriv en ny kommentar

hits