2.juleinnlegg

Endelig er OL genseren ferdig, vet ikke hvor mange innlegg jeg har hatt om den, men noen har det blitt. Den har blitt rekt opp en gang, i allefall bolen. Men i kveld fant jeg fram alt jeg hadde av karakter og gjorde den ferdig. Så utrolig deilig følelse. Mannen har vært modell:

Strikket i Falk og Pt 5. Likte ikke falk så godt så hvis jeg skal strikke den igjen så blir det i Pt 5. Denne skal under juletreet.


Et par pulsvarmere fra Familiens julehefte ble ferdig i dag. Det er lilla med lyslilla, umulig farge å ta bilde av inne i mørket. Dette blir også en julegave.

I dag har vi ommøblert i 2. etg og nesten klar til å male det gamle nye soverommet vårt. Før vi bygde på huset hadde vi dette rommet men lagde nytt i påbygget. Det har vært brukt til tv-stue for gutta. Nå vil vi ha det tilbake og heller lage stue av et anna rom som blir mye større. Med unger som flytter ut kan en omorganisere rommene i huset.

Det virker nok som om jeg har mye energi, men når jeg opplever kriser i livet pusser jeg opp. Får ut mye npr jeg maler og har litt anna å tenke på. Dessuten synes jeg det er gøy, både å bake og male og strikke og sy og......

Håper jeg kan inspirere litt i samme slengen ;) Nå lurer jeg på hva jeg skal finne på. Kanskje gjøre noe mer ferdig , eller begynne på noe nytt.... He he, den som leser bloggen får se.

Ha ei fortsatt flott helg:)

Ps. Ble kjempeglad når jeg så hvor mange kommentarer jeg fikk på forrige innlegg, fortsett slik ;)

11 kommentarer

malla

06.des.2009 kl.01:14

Flott gensar og fine pulsvarmarar.

Ha ei fortsatt fin helg du og.

gun

06.des.2009 kl.08:24

Så flinke dere er- Må nok ta meg en tur å se når dere blir ferdig.

Du kan sende litt karakter over her hvor jeg tilbragte lørdagen i horisontalen på sofaen etter hadelandbesøket og helt glemte ei Fanakofte som lå og koste seg i kurven. God søndag

Strikkemari

06.des.2009 kl.12:06

Kjempe fin genser og pulsvarmere, nå trodde jeg at jeg skulle legge ut det mønsteret før deg, men det rakk jeg bare ikke.

Ikke slit deg helt ut da Sissel. Husk vi trenger deg

Merete Svendsen

06.des.2009 kl.14:39

Send litt energi til meg da..... Har no enda ett par gensere som skal bli ferdig til jul.

Mmmarianne

06.des.2009 kl.17:28

Gratulerer med overstått OL-genser! Har tenkt å spørre deg her hvordan det går, men ble litt i stuss om den var "hemmeligholdt" tilfelle noen leser bloggen din ;-) Godt å håndtere kriser på en måte som passer for seg selv! Ha en fin adventssøndag!

Eli

06.des.2009 kl.18:44

Se der ja, nå var den ferdig, det er sikkert godt:)

Fått ferdig mange eller iallefall noen prosjekter i helgen jeg også mellom jobb vakter, en gave til den 14ende er ferdig, fabelskjerf er ferdig og flere heklede lapper-

Nå har jeg vasket litt og rydder og diller litt innimellom, og passer på at minsten ikke heller 200 perler utover gulvet....

Vi sees! Skal passe Ingrid om torsdag og skal gå oss en tur om vi da ikke snør bort, så da sees vi nok om du er på jobb.

Har forresten startet på en hals til LJ i silkealpakka og skal strikke noen tube sokker til han også, fikk kjøpt mer garn når jeg var innom om lørdag og gave til sjefene våre:)

Klem fra Eli

Hunni

07.des.2009 kl.00:25

Fin blogg du har :)

Den genseren var nydelig !! Pulsvantene var fine. Har lurt på å prøve det mønsteret selv, var en del fine ting i det bladet.

Kriser takler man best på den måten man selv føler seg vel med. Kunne trengt litt av den energien din:)

Ønsker deg en flott adventsuke !

Ballerina

07.des.2009 kl.01:10

FLOTT Sissel! Tenker det var godt å bli ferdig med genseren, den ble kjempefin =)

Pulsvarmerne var skjønne...

Er nå ferdig med 6 par votter; phu... (+ 1 krone da)

Takk for hjelpen med å komme igang, hva skulle jeg gjort uten deg ;)

Ha en fin uke; ser deg sikkert...

Åsa

07.des.2009 kl.19:16

Underbart vackra kreationer!! Önskar jag också kunde handarbeta :)

Tack för din kommentar inne hos mig! Det är så kul med kommentarer!

Ha en skön jul! Tittar nog in igen snart :)

Åsa

Sylvia

08.des.2009 kl.17:51

Du må jo bare være et unikum, du!!!

Håper det går bra med deg da.........

Varme klemmer herfra.

Elin

08.des.2009 kl.19:32

Igjen - jeg bøyer meg i støvet. Og når vi først prater om støv. Tror jeg må blåse bort støvet fra strikkepinnene snart. Det går tregt med meg om dagen ja... Huff. Krisehåndtering? Der er jeg litt som deg tror jeg. Må gjøre meg veldig opptatt for å få vekk tankene.

Ha en fin kveld videre Sissel. Sier i fra om jeg kommer på mandag.

Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

hits