Julebakst

Jepp nå er kakene til jul ferdig. Tok to timer etter jobben i dag og bakte ferdig de kakene vi skal ha til jul. Dvs de kakene jeg har tenkt å bake. De jeg baker etter dette blir bonus. Tenkte ikke det skulle være så mange kaker i år, men blir hvert år frista til å bake flere enn jeg tenkte.

Delfiakake er favoritten til min midterste sønn:


Og en annen favoritt hos oss er Sarah Bernard, litt jobb med desse men verdt arbeidet:Noen julegaver igjen å lage og en dag til å bake brød, aniskringler og rundstykker, så kan jula bare komme for min del ;)

I morgen begynner jeg kl 14 på jobb så da tror jeg at stryke haugen skal få gjennomgå, utrolig hvor fort det hoper seg opp....

Nå er det over 10 minusgrader ute, det ligger vel 4-5 cm med snø. Deilig å sitte inne og fyre og kose seg med strikketøyet. Er snart ferdig med en bolero i Silke Alpaca, den får jeg blogge i morgen eller no.

Ha ei god natt, det skal i allefall jeg

5 kommentarer

Jane

02.des.2009 kl.12:38

ÅÅÅh! Sarah Bernard! I min grønne (?) ungdom bakte alltid faren til ei venninne Sarah Bernard og jeg fikk en boks til jul hvert eneste år.

Dessverre har denne pappa'n nå flyttet til Sverige, og jeg har ikke spist Sarah Bernard siden... Fikk helt vann i munnen jeg nå :D

Kose deg masse med de!!

sol

02.des.2009 kl.13:25

Sarah Bernard er jeg bare vant til som kjøpekake, men Delfiakake pleier jeg også å lage. Tror nok det blir baking til helgen :)

amylin

02.des.2009 kl.13:57

Gode kaker, ja. Her blir det bakt 7 sorter, men ikke Sarah Bernard i år. Deilig å være ferdig med julebaksten, da.

Mmmarianne

02.des.2009 kl.20:20

Innom på en liten adventstitt! Lekre kaker det der, altså! :-)

jeano

05.des.2009 kl.01:20

Dine sara bernard så virkelig gode ut

Skriv en ny kommentar

hits