Trøtt..

Er så trøtt så na skal jeg legge meg, bare litt nytt sidten sist først ;)

Det er sjelden jeg tar på meg strikke oppdrag men nå er det ferdig, morsomt å strikke blåfjell. Her er et dårlig bilde, mer for dokumentasjon...:

Lue, votter og genser i 2 og 4 år. Håper bestemoren blir fornøyd. Enda to blånisser i bygda:) Koselig.

I går kveld var vi i bursdag hos Tintin, kjempekoselig kveld. Gode pizzasnurrer, og gode kaker. Må få noen oppskrifter derifra ja. Endelig kom ho etter, den eneste som ikke har blitt 44 enda. (hehe spørs hvem en regner med.....) I allefall nå er ho der også. Fra neste år er det endel feiringer, vi feirer på -5 tall og runde tall. Det begynner i februar. Dere skal få høre om moroa når det skjer noe, hehe, gleder meg.

Har strikka enda ei julegave i dag:


Strikka i Merino Exstra Fine svart og grå, på pinne 4. Ble litt større enn minsten sin. Ikke dampa enda, men det kommer.
Denne lue er så grei å strikke så det blir i allefall ei til i julegave. Har kommet greit i gang med julegavene nå. Tok fram juleheftene jeg har kjøpt i høst, noen ideer der også. Kommer i havn i år også.

Fikk satt meg ned med sy maskinen og sydd ned for armhull på OL genseren. Ogg ja LivM, jeg også syr i armene for hånd, mye mer elastisk når jeg gjør det synes jeg
. Har plukka opp til hals og strikka et par omganger, haster ikke for mottakeren er i hus julaften. HEHE jobber best under press :)

I dag har vi fått mala vinduskarmer og tak på badet, deilig å gå det kvitt, det ser reit og lyst ut. Det liker jeg. Har ikke råd til å pusse opp hele badet så det er  greit å freshe det opp litt med maling så lenge.

I morgen må jeg rydde hus før jeg drar på jobb. Hater rot, i helga føler jeg at det har hopa seg opp litt.

Ha ei flott uke alle sammen, me bloggast igjen seinere:)

3 kommentarer

Elin

23.nov.2009 kl.07:18

God morgen:)

Sånn lue kunne jeg tenkt meg å strikke til brodern. Kan du hjelpe meg med det?

HAr jeg i grunn sagt i fra at jeg kommer i dag? JEg kommer i hvert fall i dag:))

Sees seinere.

Klem fra meg!

AnitaK

23.nov.2009 kl.09:19

Så koselig med blåfjellklær da! Jeg har vært gjennom flere perioder med blåfjell men i år er jeg ganske sikker på at ungene er for store... Ha en flott uke!

Nora

23.nov.2009 kl.11:31

Så effektiv du er! Syns blånisseplaggene er så koselige, men har enda til gode å strikke noe av det selv.

Ønsker deg en finfin mandag :)

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits