Mandag kveld

Jammen ble det ikke et mandag innlegg denne gang, har ofte brukt søndag kveld men ikke denne uka nei ;) Her  i allefall siste nytt siden sist:

november09 003
Tirsdag i forrige uke hadde jeg en fridag som er sjelden for tia. Fikk rydda boden i 1.etg, skikkelig ryddekick for tia. Fikk pynta opp litt på trappa ute. Hyggelig med litt kos ute også sjøl om en er inne hele tiden.
november09 004
Pappa har snart bursdag, tenkte desse sokkene skal bli bursdagsgave, strikka på pinne 2,5 med Fabel. Har ikke brukt oppskrift, desse har jeg strikka så mange av så det trengte jeg ikke, brukte maskeantallet fra innsiden av magebeltet til nøstet, praktisk.
november09 013
Har strikka ei pute fra det nye juleheftet til PT. Strikka i dobbel PT3 på pinne nr 10, gjort i en fei. Denne er modell i butikken. Et kjempefint hefte de har kommet med nå.
november09 011
Nye blånisselua, laga til julefilmen Julenatt i Blåfjell, denne har Tintin strikka for meg, ho er bare kjempesnill.
november09 007
Dette kjempesøte lyset fikk jeg av en anna kjempesøt jente jeg kjenner (vi er vel jenter veeeeeldig lenge, eller...) Kan ikke ta av lappen og plasten, for ho har satt på en lapp der det står:
"En liten tanke til deg, fordi du er så snill og grei"
Tusen takk Tina Ballerina satte utrolig pris på den fine gaven.

november09 015


Dette er min yngste, han har fått ny lue. Han fikk en grå/blå i februar, den var februarlua i luealongen på hobbyboden. fant fram igjen oppskrifta og strikka ei ny etter ønske fra yngsten. Er så moro når de vil ha noe strikka så da er ikke mamma`n vanskelig å be. Ikke så morsomt å være modell, men stilte likevel med grimase....

Nå får jeg ta natta, ny dag, nye muligheter i morgen.
Ha en flott uke alle sammen, kanskje vi sees:) Legg gjerne igjen kommentar, da blir jeg så gla`Det andre jeg strikker på er mysterie på strikke kafè så det kan jeg jo ikke vise fram her, for mange som sniker innom, hi hi, de venter bare på at jeg skal avsløre meg..


3 kommentarer

Ballerina

10.nov.2009 kl.19:26

Hei søtnos =)

Så koselig det ble på trappa di.

Pappa`n din blir nok veldig glad for sokkene; de ble kjempefine og ser veldig deilige ut. Syns fargen på garnet til de nye blånisseluene er veldig fin, gutta mine vil ikke ha sånne lenger, sukk... Så snilt av Tintin!

Fortjener litt oppmerksomhet du også vetu; du er jo så go!

Fin lue på fin gutt; syns igrunn han var veldig søt med grimase jeg... Ha en fin kveld! Klem

11.nov.2009 kl.16:31

Men røper seg nei, vi får nok bare fortsette og se hva som skjer i løpet av kvelden kanskje vi finner det ut da ;)

Lise Mette.

18.nov.2009 kl.18:52

Så kult at du har blogg da. Alt du får tid til. Er stum av beundring. Jeg klarer ikke engang finne tid og ork til å komme og lære meg å strikke hos deg, enda så gjerne jeg vil.

Lise Mette

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits