Ferdige julgaver 1

Ja innlegget heter ferdige julegaver 1 for det er så vanskelig å finne på overskrifter så nå kan jeg vare fylle på med 2,3,4,5..... He he, lurt?

Har strikka og tova 2 isskrapevotter til julegave, har brukt Beo og Pt 3 som pelskant og Pt 3 på resten. Kjappe å strikke og en morsom idè som jeg har sett mange har laga før meg:
høst 09 003
Mangler isskrapene men det er nå bare en liten detalj ;) Har brodert navnene på mottakerne på votten så den har jeg vridd sånn at det ikke skal være så lett å se hvem det er til. Lite sannsynlig at de er inne her, men man vet jo aldri.

Har to par pulsvarmere nesten klare også, kanskje de kommer i neste innlegg.....

Ha ei fin helg om jeg ikke blogger igjen før helga:=)

3 kommentarer

Eli

23.okt.2009 kl.09:54

du har da lagd ferdig noen julegaver Sissel:) Så ett kjempetips på julegaver på en blogg i går ett stort tovet hjerte som kan brukes som sitterunderlag, det må jeg tenke på til neste år.

Kan forstå at julen kan bli tøff i år etter det du har vært igjennom, jeg er så julete av meg jeg da, og i fjor var jeg på jobb på kvelden og "mistet" mye av "gleden" selvom det var veldig koselig å være på jobb også:) Får ikke kommet den 2.11 har ikke barnepass, Bjørn skal på innvielsefest på jobben, men neste gang får jeg det kanskje til om jeg ikke har aftenvakt.

Klem

ingidano

24.okt.2009 kl.10:52

Flotte julegaver :) Har visst en vott på pinnene selv :)

Elin

25.okt.2009 kl.18:50

Her har det skjedd ting og tang ser jeg. Ny header. Kjempestilig!

Synes de isskraperne var en knallide. Men jeg har ingen gutter å gi det til. Tror min kjære danske hadde sett en smule rart på meg om han hadde fått noe sånt:) Hihihi.

Ser Eli har sagt i fra at hun ikke kan komme den 2. Og da må nesten jeg si det samme. Du skjønner det at hun har invitert meg hjem på kakao og boller. Og siden jeg har aldri vært der før så sa jeg ja. Sorry. Men vi sees garantert neste gang da. Så stikker jeg sikkert innom før den tid.

Og så har jeg funnet ut hva vi skal være på partyet. Fange og politi. Gjett hvem som skal være hvem;))

Ha en flott søndagskveld videre Sissel.

Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits