Om igjen...

Trudde jeg snart var ferdig med OL-genseren, men den gang ei, slik ser bolen ut nå:
oktober 09 006

Surt å rekke opp når en har igjen bare 30 cm av en evighet.... Så da er det påàn igjen, håper jeg kan bruke armene, må passe det til.

Noe har blitt riktig da:
oktober 09 011
Maskinstrikka et sjal for et par uker siden, samtidig med det røde i helga har jeg hekla kant rundt. Det er lilla selv om det ser blått ut. Er noen masker rundt det, men det blir nå pent da :=)
oktober 09 001

Linus lua er ferdig og er modell i butikken.
oktober 09 003
De beige og brune gryte klutene har jeg kopiert fra den hvite. Denne var veldig enkel å kopiere. Burde lage oppskrifter til gryteklutene jeg kopierer men er veldig klønete med akkurat det.

På torsdag på jobben ble det litt kaldt på ettermiddagen så jeg fant ut at en vest er tingen på jobb for tia:
oktober 09 007 oktober 09 008

Vanskelig å ta skikkelig bilde derfor en detalj fra sia. Mønster fra Garnstudio strikka i Alaska. Denne ble jeg ferdig med i går, kjapp og morsom vest å strikke, kanskje jeg strikker den i SilkeAlpaca også...

Skal prøve å strikke og hekle ferdig noe nå før jeg begynner med noe storprosjekter.

Har et par stoler som jeg vil pusse opp, men har ikke helt ånden for tia. Har stort sett brukt tia i dag til å rydde klesskap, nå kasta jeg det som jeg sparte på sist jeg rydda, det som ikke var brukt siden da. Deilig å få unna litt rot, neste helg tror jeg det er kotte i 2.etg som skal få gjennomgå, godt jeg har to dager fri i strekk...

Ønsker deg ei flott og kreativ uke:)9 kommentarer

Sylvia

11.okt.2009 kl.23:47

Du er jammen flink!! Skulle hatt rydda litt jeg også, men med rufsevær og fri, så går det til å gjøre husarbeid, for så å sette seg ned for å strikke. Ikke verst det heller, da, men skulle gjerne hatt rydda i skapene igjen. Et år siden sist, og det er MYE jeg ikke bruker, uff!

Jeg er litt slakk for tiden, tror at energien forsvant når jeg var så lenge syk. Hoster fortsatt litt, og det tar de siste kreftene....men jeg orker å strikke!!:)

De grytelappene husket jeg min bestemor heklet. tror jeg fikk noen også, men de er borte. Tenk, så er de moderne igjen. Hvem hadde trodd det??

Ha en super uke, Sissel.

Tino

12.okt.2009 kl.12:57

Så mye flott du har strikket! Den vesten fra garnstudio har jeg lurt litt på å strikke også. Kjedelig å måtte rekke opp får håpe det blir riktig nå.

Ha en fin dag videre :)

anlen

12.okt.2009 kl.13:59

Det er jo ganske fint å ha fri til å rydde, sjøl om det er mange andre ting eg heller ville brukt eit par fridagar til! Du strikkar og heklar så mykje at eg vert aldeles imponert:)

Elin

15.okt.2009 kl.07:25

God morgen!

Så koselig å høre at jeg var savnet da;)

Neste gang kommer jeg. Hmmm.... fryser i grunn ganske mye på jobb om dagen. Strikker du en vest til meg også?;)

Har begynt med sokker jeg nå. Måtte ha en forandring fra klutene og håndklærne. Men er ikke fornøyd med dem:( Tror du må hjelpe meg litt.

Ha en flott dag Sissel, så sees vi.

Klem fra meg!

Elisabet

15.okt.2009 kl.11:35

Så masse nydelig du lager!!!

annek

15.okt.2009 kl.12:30

Frustrerende å se en genser bli til garn igjen. Vesten er kjempefin....og enda flottere i virkeligheten enn på bildet....for jeg har nemlig sett den :-)

hannebeate

15.okt.2009 kl.16:52

Å, så mye lekkert!

Eva Petronella

17.okt.2009 kl.13:09

Her var det mye kreativ energi. Så mye fint du lager. Særlig det blålilla sjalet falt i smak hos meg i dag :-)

17.okt.2009 kl.21:46

Så mye fint du strikker God helg

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits