Høstkveld

I dag kom det snø fra lufta for første gang i år. Brrrr, unektelig snart vinter. Heldigvis gikk det over til regn etterhvert, bedre det akkurat nå, blir skikkelig vinter tidsnok.

Nei over til strikking.
Har strikka et par sokker til fra Pt hefte som nevnt i forrige innlegg:
oktober 09 002
Strikka i Pt 5 sport i cerice og lys rosa str 2 til 4 år.

På strikke kafè i det siste har vi hatt et garnmysterie. Damene  fikk mulighet til å melde seg på mysteriet, ca 20 stk meldte seg på. De har fått deler av oppskriften på strikke kafè over 3 ganger. Utrolig morsomt å høre de forskjellige løsningene de hadde underveis. Her er den modellen jeg lagde:
oktober 09 001

Det ble en skulder varmer, strikket i Alaska på pinne 5. Her ligger den utover stuegolvet. Jeg laga mønsteret selv men brukte en oppskrift fra Garnstudio som utgangspunkt.

Jul i svingen er barnetv i adventstiden i år. Nå har jeg begynt å strikke modeller av luene som Pt har laga oppskrifter til.
Første lue er Nure sin:
oktober 09 003
Denne er strikka i PT 5 sport på pinne 3,5. Str 6-8 år

Så har jeg begynt med Linus sin:
oktober 09 006

Strikket i dobbel Pt 5 sport på pinne nr 6. Denne er bare i en størrelse, men er veldig elastisk i og med at det er 1 rett og 1 vrang.Er nok ferdig med den i løpet av kvelden, fin Tv-strikk- Passer fint i kveld med Greys Anatomi.

Ha en flott kveld.

Ps. Har kjøpt Allers sitt julehefte, ikke så verst men må tenke over om det er noe jeg vil lage. kjøper hvert år men lager ikke så ofte noe. Fin inspirasjon i allefall;)
6 kommentarer

TereseErica

06.okt.2009 kl.21:20

Hej! Är allt bra med dig idag?

Kram TereseErica

HeidiG.

06.okt.2009 kl.21:20

så fine ting :D

Anlen

06.okt.2009 kl.21:52

Lekker krage/sjal! Og så smart å strikke Jul i Svingen-luene no, for brått og uhemma er det jo 1. desember...

Eli

07.okt.2009 kl.21:27

Fin skuldervarmer:) Jeg har tatt frem teppet mitt igjen-

Er du på jobb om lørdagen?skal ordne med tommel på den siste pulsvanten og må ha litt starthjelp-again!

Nå er det ikke mange dagene til treff heller, og jeg grugleder meg, skal møte guttemamma litt før så vi går sammen, det hjelper litt;)

Denne gangen får jeg heller ikke kommet på strikkecafe, B skal jobbe overtid og A har begynt p slalomtrening så da må jeg være med henne ditt-

Her det nemelig to stykk barn som veeenter på snøen og at bakken skal åpne

Klem fra Eli

Eva Petronella

11.okt.2009 kl.13:11

Det er bare så godt med håndarbeidsprosjekter som passer foran tv på hustrige høstkvelder. Med din produktivitet får du jo også kjempefine resultater å vise til både kvikt og raskt. Jeg er imponert.

Ha en fin søndag :-)

Livm

11.okt.2009 kl.17:19

Lekker hals du har komponert! Lykke til med Eliasgenseren den blir riktig flott! Jeg skjønner at jeg ikke er oppdatert på barnetv, men luene dine blir i hvert fall fine!

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits