Til helga kanskje.....

Det må ha vært det jeg tenkte forrige helg når jeg tok bilder til blogg innlegg. Har jammen ikke blogga på ei stund. Må nesten begynne med forrige helg da ;)

Epletreet vår er fullt av epler i år. Det er det ca anna hvert år. Skulle få kaffebesøk så da fikk jeg lyst å bake litt:
20september 001
Eplemuffins ble det, og når jeg først var i gang så laga jeg noen sjokolademuffins også. Bakte såpass at det ble ble litt til fryseren. Lettvindt å ta opp igjen og varme i micro`n når en får uventa besøk :)

En liten (10 år) frøken tok seg en liten klatretur opp i epletreet:
20september 004

På fredag ble jeg endelig ferdig med genseren til min yngste nevø. Kan nesten ikke huske sist jeg brukte så lang tid på en så liten genser. Måtte flere ganger rekke opp ganske mye fordi jeg hadde vridd ei flette feil vei....Her er den i allefall ferdig:

20september 016

Ene nevøen min lurte på om jeg ville "strikke ei sånn lue som du har i butikken i grønn og rosa litt lenger og med stror dusk" verdens beste tante kunne jo ikke si nei til det, så sånn ble den:
20september 020
Nå har ikke nevøen min bart og sjeggstubber, men min kjære måtte stille som modell...

Litt bakst i denne helga også:
20september 021
Fikk kaffe besøk i dag også, skulle bare lage en liten deig til en kringle. Elendig å beregne så det ble litt til... Dette er "restene".. Blir en kringle til strikke kafè i butikken også. Og litt i fryseren.

Nå er jeg igang igjen med OL genseren. Nå må den vel bli ferdig, har igjen bærestykket og montering. Skal ikke være ferdig  før jul så det kan godt være at noe anna kommer i mellom igjen.....

Ha ei flott uke, håper på masse koselige kommentarer.;)

5 kommentarer

anlen

20.sep.2009 kl.23:00

Det såg deilig ut med både muffins og anna bakst! Og flotte strikkaplagg:)

Klart at du må vere med på neste treff, eg forstår godt at det var vanskeleg i år.

Ha ei fin veke!

Ballerina

20.sep.2009 kl.23:37

Du veit å friste... =)
Så søt mannen din ble, hehe

Elin

21.sep.2009 kl.09:42

Du er en skikkelig husmor da Sissel:)
Baksten så knallgod ut, og strikkeplaggene er som alltid kjempeflotte.
Tusen takk for en lang og god kos. Den gjorde godt. Humøret er fremdeles ikke bra. Føler meg smådeppa og nedstemt. I tillegg blir jeg ikke ordentlig frisk. Har hanglet hele helgen, og hoster og harker så jeg får vondt i bryst og rygg. Ikke særlig positivt innlegg fra meg nei:oP
Så hvis du ikke blir altfor lei deg så tror jeg nesten at jeg bør hoppe over i dag. Hadde veeeldig lyst til å smake på den kringla da;) Skulle vel egentlig vært hjemme i senga men sitter nå her på jobb og har litt småfeber kjenner jeg..
Ha en flott dag og uke, så prates vi snart.. Må innom å få noe mer garn snart igjen også...
God klem fra meg!

Eli

22.sep.2009 kl.09:51

Å oppskriften på de eplemuffinsene kunne jeg tenkt meg:) Så flott kaffebord du hadde dekt Sissel.
Blir imponert jeg over det du har rekt over, jeg er super glad i gjærbakst og gaven fra min kjære for mange år siden gjør gjærbaksten til en drøm (stor elektrolux kjøkken maskin).
Nå fikk jeg lyst til å bake,men fridagen min ble ikke som tenkt jeg må på jobb... og det flytter vel inn der for en liten periode snart, og mannen er ikke helt fornøyd for å si det pent...
Så vil du jobbe er det bare å rope ut;)
Det var blitt utrolig flott i butikken din nå og du jeg har ikke fått den lommeboken ut av hodet mitt jeg så jeg kommer en tur etterpå:)
En gave til meg selv fra min mann-

Vi sees!

Klem fra Eli

Merete

28.sep.2009 kl.20:02

Hahahahaha. Den lua kledde han jammen. Syns han å sku få en sånn som han kan sprade rundt på maura med til vinteren ;)))

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits