Nydelig høstdag


Nå har vi utrolig nok hatt noen flotte dager, med nydleig høstvær. Deilig med tanke på den elendige sein sommeren vi har hatt. 
12sept 09 007
Deilig å få ut klesvasken.
I trillebåra bare velter det over med blomster, blomkarsen har skikkelig tatt fart.


Fint vær hjelper på humør og hvordan man har det ellers.
3.september etter 9 måneder med kreft døde min kjære gode mor (65 år). Ho var syk siden slutten av november i fjor. I januar fikk vi vite at ho hadde en ondartet svults i magen. Etter hver viste det seg at hverken cellegift eller operasjon ville hjelpe henne. Ho ble bare sykere og sykere. 28. august ble jeg bedt om å komme hjem hvis jeg skulle kunne få kontakt med henne. Vi reiste etter jobb og var framme om natta. Lørdag fikk jeg et lite hei fra henne. Mandag skulle vi reise hjem men fikk telefon når vi kom på ferga om at nå går det veldig fort. Reiste tilbake. Jeg fikk sitte hos mamma den natta ho døde, fikk hjelpe til å stelle henne. På tirsdag 8.september begravla vi henne.  Det er utrolig tomt etter henne, enda jeg ikke har bodd der på flere og 20 år. Ho blir savna av mann, 5 barn, 3 svigerbarn, 7 barnebarn og mor.Hvil i fred kjære mamma.

Det har blitt endel håndarbeid når vi har vært oppe både natt og dag. OL ganseren kom jeg veldig langt på men gikk tom for garn. Men her er bilde av farge kombinasjonen jeg valgte:
12sept 09 004
Viser fram armene som er ferdige, det er jo her mesteparten av mønsteret er også.

Har begynt på en Aran genser til "golje"(sunnmørsk for gullet) Han fylte 2 år i går 11.september. Hadde ikke garn for hånden når jeg var oppafor så det blir litt forsinka bursdagsgave.
12sept 09 008

Bruker Pt 5 Sport, liker dette garnet kjempe godt. Bruker litt forskjellig slags mønster. Var en tur i "arkivet" og fant fletter som jeg ville bruke. Ferdig bilde kommer etterhvert.

Ha ei flott høst helg alle sammen :)

8 kommentarer

gun

12.sep.2009 kl.19:48

Mange tanker har gått til deg denne siste tiden...Det var godt å få gitt deg en skikkelig klem.
Mye flott har du laget og jeg skal komme innom med maskeantall til ribbebukse. Stor helgeklem her i fra nord i bygda...

Tone

12.sep.2009 kl.21:50

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Så leit å høre om mammaen din, godt du fikk vært der sammen med henne. Er imponert over hvor mye flott du har strikket, kan ikke si at det går like mye unna her hos meg. Men synes det er veldig koselig å ha et håndarbeid da, føler meg "fattig" uten. Ha det så bra som du kan ha det med tanke på de triste omstendighetene, klem fra meg.

wigdis

13.sep.2009 kl.09:26

Kondulere med det mor. Det er forferdelig trist å miste sine foreldre, selv om det er livets gang og vi liksom skal være forberedt på det. Godt at du fikk være med på slutten.
Ellers så synes jeg fargene i den OL-genseren din var nydelige. Mye finere enn den opprinnelige.
Ha en fin søndag.

brit

13.sep.2009 kl.13:44

Sender deg mange varme tanker, trist å miste sin mor, hun var jo ung bare 65 år gammel.. Jeg likte utrolig godt fargene på den ol- genseren. Nydelige ble den:)
Ønsker deg en fin søndag og at det blir mange gode høstdager fremover :)

Eli

15.sep.2009 kl.09:17

Hei!
Takk for ett lite "dytt" i går, føles mye bedre nå som jeg fikk snakket med henne, var så usikker på hva som var rett og det var absolutt rett og ta telefonen og si hei-

Flott farge på OL-genser, nå skal jeg skyndte meg å bli ferdig med ermer til genser, så jeg kan starte på sjalet og jeg som trodde det skulle bli vanskelig...

Godt å høre at du fikk være sammen med din mor på slutten, Sissel, kondolerer.

Klem fra Eli

Nyt høstdagen i dag også, jeg har alt gått meg en liten tur- herlig! og arbeidslysten blir så mye bedre når jeg kommer inn.

Sylvia

15.sep.2009 kl.19:23

Uff, så leit da Sissel. Så godt for dere begge at dere var sammen på slutten. Håper alt er bra med deg. Klem

Felisi

16.sep.2009 kl.14:30

Det var leit med moren din, 65 år er jo ingen alder. Min mor er 66, og jeg regner med å få beholde henne i mange år ennå. Men slik er det jo...
Bra du fikk vært hos henne ihvertfall!

Krukkehuset

20.sep.2009 kl.22:25

Hei! Så kjekt å få eit innlegg frå deg :-) Vi er jo litt ferske i denn bloggverda, så det er ikkje så mange responsar på det vi gjer enda. Har laga facebook side, så der er det litt lettare å kom "inn" og få lesarar. Takk for at du la oss inn på lista di :-) Trist å lese om mor di. eg veit ikkje kven du er, så du får gi meg eit hint. Håper det går fint meg deg og dine etter ei slik tung tid.

med venleg helsing Aina

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits