Skoletur

Sånn gikk det når yngstemann var på 10.klasse tur:
Link til innlegg i avisen:

Noen av elevene ble tatt med hasj og røyking

Dette er ikke første gang de har måtte avbryte tur pga alvorlige hendelser. Er veldig synd at noen kan ødelegge for så mange. Er veldig glad for at poden er hjemme like hel denne gangen også. Nå tør jeg ikke la han bli med på flere turer i regi av skolen.

Ellers har det vært stille på blogg fronten. Routeren vår gikk til dundas og da blir det lite data på meg, hehe kan heller bruke tia til å strikke.... Men nå har jeg kjøpt ny så da får vi se i løpet av helga.

Ha oppdatert butikk bloggen, ta gjerne en tur innom. Har vært på messe i Lillestrøm.

messe 09 017

Dette er noen av de nye Pt modellene. Må si det var mye fristende.

Ønsker deg en flott helg, nå skal jeg på jobb noen timer før jeg kan ta helga.

Koselig hvis du legger igjen en kommentar :)


3 kommentarer

Eli

22.aug.2009 kl.22:56

Tragisk:((( snakket med R om det også, han bare jamen det viste jeg mamma, hadde ikke fått med meg det jeg.

Er så leit at det skal være sånn, men, ja har ikke ord.

Ha en super søndag-

Klem fra Eli

Elin

23.aug.2009 kl.17:51

Hørte naboen nevne dette her. HElt idiotisk sier nå jeg. Skremmende med tanke på at vi bor på landet sa naboen. Sånt er overalt synes jeg. Hjelper ikke hvor man bor...
Nå har danskene dratt og jeg sitter som et svett slips på sofaen. I dag orker jeg ingenting. Tror de tok med seg piffen min til Danmark jeg;)
Ha en flott kveld videre.
Klem fra meg!

Sylvia

05.sep.2009 kl.23:31

Noen ganger er det avisene som skriver litt mer enn sannheten, for i sommer kom et innlegg med bilde på førsteside om en narkohytte! Så var det hytta som guttungen og noen kompiser hadde snekra selv. Vi som var foreldre synes det var grusomt, for vi visste sannheten, og ba journalisten skrive et nytt innlegg, men det ble like feil!!! Ikke hold sønnen din hjemme fra turer, for det er jo ikke han som har gjort noe galt! La heller de som ble tatt være hjemme neste gang de skal på tur!!
Ellers var jeg også på Lillestrøm (er jo det hver gang...) men tok ikke med kameraet, for jeg viste det ikke var lov til å ta bilder, men jeg så flere som gjorde det.....og DEG selvfølgelig, hi hi
Jeg synes det var lite nytt innen strikking denne gangen. Veldig likt masse ab det gamle. men så er jo det også i tiden.....å ta vare på det gamle man har, ha ha...
God helg ønsker jeg deg, Sissel.

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits