Midt i ferien

Første del av ferien er ferdig :) Hatt noen fine dager i Ulsteinvik. Litt bra og litt dårlig vær. Været er ikke så viktig når en er på familie besøk, da bor en jo i hus...
ferie 09 001
Før jeg reiste strikka jeg ferdig en lue, strikka i dobbel alpaca fra Garnstudio denne er i 3 månder. Mangler bare duskene, har nesten en ferdig så gikk jeg tom for garn. En liten jobb etter ferien....
Et par små sokker som ei lita frøken fikk, koselig å gi bort sokker når de som får dem blir glad for det :)

I bilden oppover til Sunnmøre strikka jeg desse sokkane:
ferie 09 030
Sprøtt å måle en biltur i antall strikka sokker?????
Strikka i Merino Exstra Fine fra Garnstudio.


Når jeg kom hjem i dag lå desse i posten. Det tok så lang tid å få desse merkelappene at jeg nesten hadde glemt at jeg har bestilt dem...
ferie 09 027

I en garnbutikk i Ulsteinvik fikk jeg tak i oppskrift på OL genseren. Er tenkt strikka til jul i julegave... Må være hemmelig så lenge i tilfelle noen smugkikker i bloggen min. Begynte med et par barnestrømper.

ferie 09 028

Tirsdag la jeg opp til et bølgeteppe, har lenge hatt lyst å lage et i bomullsgarn. Har sett i mange blogger flotte sånne tepper så nå ville jeg også ha et. Det blir 2 m bredt også får vi se hvor langt det blir, håper at jeg orker 220, da kan det bli et fint sengeteppe *knis*
ferie 09 029
Nå er det 22 cm langt, dvs 1/10 av teppe ferdig, dette blir nok ikke ferdig med det første......men kanskje det blir tomt for bommullsrester i bua mi,,,, hehe kjøpte noen nøster på Rauma ullvarefabrikk tidligere i dag.....

Fredag eller lørdag reiser vi til Evje til Landsskytterstevne så i morgen blir det pakking til ny tur.

Håper du legger igjen en kommentar når du har vært innom.

Snart hverdag og nye innlegg. Ha det flott så lenge :=)

6 kommentarer

Eli

30.jul.2009 kl.09:53

Hei igjen!
Så den nydelig strikkede kjolen med blonder og stæsj på i ett interiørblad jeg har og gleder meg til å vise deg den, var akkurat meg da:)
Men, det var jo ikke oppskrift da, så nå skal jeg lete gjennom i heftene dine og se om jeg finner noe som ligner og som jeg kan pynte på:)
Kanskje du vet at du har en oppskrift når du ser den.
Gikk i fargen brun, lilla, beige og var klokkefasong så det ut som, litt lang kjole/ tunika og med rund hals og lange ermer, med blonder nederst på den og ved ermene og pynt i silkebånd rundt halsen som hang nedover kjolen, den var alldeles lekker. ( var fra Odd Molly kolleksjonen)
Vet ikke om jeg klarer å strikke den, men da får jeg bestille av noen som er strikkekyndige og kjøpe den på den måten, for den var så fin:)

Du skjønner kanskje alt nå at den har jeg falt for...;)

Kos deg videre og ha ett flott stevne og håper det går bra.
Nå har jeg forresten gitt opp å vente på solen.

Klem

malla

30.jul.2009 kl.12:00

Mykje fint du har laga. Lykke til på skyttersteme.

kamelia

31.jul.2009 kl.17:06

Takk for hyggelig hilsen. Ja nå er vi hjemme igjen. Og ferien er slutt for i år.
Ønsker deg en god tur til Evje.

Elin

02.aug.2009 kl.10:28

Hei:)
Håper du har en flott tur til Evje... Ferien min er startet nå, og det er så deilig!
Joda, disse lappene min blir nok bra til slutt. Teppe skal det bli, enten om det blir i år eller neste år. Dersom dansken ikke får det for seg at vi skal en tur til Danmark så kommer jg på strikkekafe.
Kjempefint teppe du er i gang med. Jeg har også sitti og beundret de bølgeteppene, og fatter ikke hvordan en klarer å strikke de. Men det er jeg sikker på at du kan vise meg;)
Ha fortsatt en flott ferie!
Klem fra meg!

Ann Karin

02.aug.2009 kl.10:52

Her var det masse fint. Sokker,lue,teppe. Årets OL- genser likte eg knall gått.
Bilde av merkelappene du har bestilt,gav meg en påminnelse.Eg har jo noen stryke lapper liggene ein plass : )))
Bølgeteppe har eg og på har lyst lista mi..
Ønske deg ein fortsatt god ferie.

Livm

06.aug.2009 kl.19:50

Årets Ol genser synes jeg var enkel og pen. Synes de forrige har vært veldig like! Lykke til med alle prosjektene og ha en fortsatt fin sommer!

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 15, 21 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits