En anelse sommer

I dag har det vært et fantastisk vær, i allefall mesteparten av dagen. Satt i sola fram til jeg måtte hoppe i dusjen for å dra på jobb. Deilig å kjenne litt sommervarme. Godt å sitte ute på terrassen med litt småtteri i hendene.

Fikk endelig ferdig et par sokker, har nevnt dem i et tidligere innlegg:
17juni 001

La ved nøstet, har aldri strikka med garnet før og ikke er det noe favoritt farge. Kjennes ganske deilige ut så de blir nok brukt etterhvert. Strikka på pinne 2,5 ca str 36/37, har heldigvis ganske små bein... Garnet farga litt av på fingrene.

Når jeg først var ute og tok bilder tok jeg av litt blomster også:
17juni 003

Like før den rosa peonen min blomstrer, det vil si jeg har to. Fikk den av en veninne og delte den i to. De har blitt ganske store etterhvert.

17juni 005

Dette er en slags lilje, vet ikke hva den heter men den lukter ganske sterkt. God lukt altså. Denne stod i hagen da vi kjøpte huset for over 19 år siden, har blitt flytta litt rundt omkring i løpet av åra.

17juni 007  17juni 010


Blomstene jeg planta i vår begynner å bli store og fine. Ha masse krukker og ampler. Det skal ganske mye vann til når en skal ta vannerunden om kvelden.

Hos Strikkepinnen ble jeg inspirert til å hekle grytekluter, hadde noen rester i kvitt og rosa som jeg begynte med, holdt selvfølgelig ikke med rester måtte mere til:) Gikk ganske kjapt å hekle. Er ferdig med første og nesten halvveis med nr 2:

17juni 011
Hekler to sammen med fastmasker for at de skal bli tjukke nok. De blir ganske store, 23cmx23cm er de. Brenner ikke fingrene da i allefall. Det blir nok flere av desse vil jeg tro :) Takk Strikkepinnen for inspirasjon

Nei, nå har det blitt seint som vanlig. På tide å finne senga. Natta

4 kommentarer

brit

18.jun.2009 kl.10:36

Det bel både fine sokker og fine grytekluter:) Flott når man får satt inpirasjoner ut i livet :)

Elin

18.jun.2009 kl.13:11

Hei hei:)
Var innom butikken i stad for å unnskylde meg for fraværet i går. Formen var ikke på topp. Men håper at dere klarte dere fint uten meg;)
Grytekluten ble kjempefin den. Kanskje jeg skal prøve meg på noe sånt etter hvert også. Kjøpte litt bomullsgarn hos deg. Skal på jentehyttetur i morgen og må ha noe enkelt å drive på med. Nytter ikke med lappene mine med fire andre leende jenter rundt meg. Så nå blir det noen kluter.
JEg elsker peoner. Har noen stående her også og bare venter på at de skal blomstre. Lukter fantastisk. Bare synd at det kommer så mange småmaur på dem. Hjelper ikke hva jeg enn gjør for å bli kvitt dem:(
OG du vet at det er bare å komme en tur til meg. Så skal du nok få en omvisning;) Mulig du ville bli skuffa da, for jeg synes vi har det ganske vanlig jeg. Men koselig:)
Skulle tatt oss en sludreettermiddag/kveld når det er fint vær, med strikketøy og kaffe eller vin;) Verandaen er åpen:) Eli er med, det vet jeg.
Nei, nå skal jeg bare sette meg tilbake på sofaen og strikke litt. Skal gjøres minst mulig i dag. Ikke annet en å lage middag og dessert til en sliten danske som kommer fra jobb. Må skjemme han litt bort i dag siden jeg skal være borte hele helgen.
Ha det flott i regnværet:)
Klem!

Felisi

18.jun.2009 kl.23:49

Herlige sokker! Synes fargen var kjempelekker jeg, men hva heter garnet...?

medina

19.jun.2009 kl.06:54

Fine sokker i friske farger. Selv er jeg ikke kommet i sokkemodus enda:)

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits