Helgeslutt

Wow, det var den helga. Har hatt stand med butikken på Nannestad Festivalen. Ikke så kjempe salg men fikk vist fram litt av det vi har i butikken. God markedsføring,hihi. Heldig med været har vi vært, sjøl om det blåste så jeg trodde teltet skulle reise til værs.. Er ganske sliten nå, deilig å komme i joggebuksa og i sofàn foran pc`n.

Hadde en veldig hyggelig Stand"nabo", de solgte glass smykker. se Tessas, kjøpte litt av dem, kommer bilde seinere, det er gaver ;)

Så i en blogg her ei som strikka skaut (hvis du leser dette så gi med beskjed så skal jeg linke til deg:)). Fikk helt dilla. Har strikka 3 stykker og holder på med det 4. Tenkte det kunne være noe å selge i butikken, jeg har jo ingen som bruker sånt.
Her er det bilde:
juni09 020 
Skaut 1:Dette er lilla Muskat fra Garnstudio, vanskelig farge å ta bilde av
juni09 013
Skaut 2. Hvit Petunia fra Ptjuni09 014 
Skaut 3. Dette er rosa Petunia fra Pt.

Nå strikker jeg et i lyseblå Muskat.

Når jeg strikker desse legger jeg opp 5m på pinne 3,5 (strikker løst) og øker på hver rett omgang. strikker 2 masker rillestrikk i hver side og øker innen for desse. Mønsteret finner jeg på etter hvert. Strikker til ca 80 masker. Øker ca 20 masker i hver side samtidig som jeg strikker et par riller til slutt, desse 20 maskene blir til "snor"


I morgen har jeg fri og håper på knall vær. Har lyst å gå barbeint i hagen og stelle med blomstrene mine *ber til høyere makter*

Ønsker alle ei flott uke, håper du får tid til å kose deg litt.
Noen kommer kanskje på strikke kafè onsdag ;)
Se gjerne hjemmesiden til Butikken


4 kommentarer

Elin

15.jun.2009 kl.07:19

Du er flink du Sissel. Tror nok at du må lære meg en av disse så har jeg litt pausestrikk;) Merker at disse lappene går på tålmodigheten løs for det tar så lang tid. Men det skal bli ferdig en dag.
Markedsføring er en fin ting. Men litt synd at du ikke fikk solgt så mye da.
Kos deg med fridag. Ser ut til at været blir ganske bra:))

livetpalandet

15.jun.2009 kl.09:00

Hei Sissel!
Nå fikk jeg lurt meg innpå en stund, sliter med dataen.
Håper det gikk bra på Nannestadfestivalen:)
Så skjønne skaut altså, nå fikk jeg sett det med hjerter på også; nydelig... Så flott bord du har laget til gutten din, godt å høre at alt gikk bra :) Ha en fin uke, HUSK å slappe av litt.

Hanne

15.jun.2009 kl.09:52

Så kjempefine skaut du har strikket. Jeg er en av dem som har blogget om skaut, og via bloggen min finner du link til hun som satte meg på ideen - nemlig Sommertid.
Ønsker deg ei fin, fin uke :-)
Pludrehanneklem

Anlen

15.jun.2009 kl.19:24

Eg ser vi er fleire som strikkar skaut:) Det er så kjapt gjort, og flottå bruke restegarn på !

No har mine jenter 4 skaut på deling, men er ikkje så ivrige på å bruke dei...

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits