Fredag kveld

Det er vanligvis delig med fredag kveld, men denne uka har jeg hatt så mye fri at jeg er ikke helt i fredagsmodus.

Stort sett bruker jeg nå fridagene mine på hus og konfirmasjon. Ikke det at konfirmasjonen krever så mye men når en skal ha overnatting er det hyggelig at det ser bra ut over alt. Egentlig bare en god unnskyldning for å få gjort forfallent husarbeid.

Litt blomster har kommet på plass, et lite glimt her:
mai 007
Denne kurven hvit malte jeg i fjor, en av mine favoritter.
mai 009
Sink baljen ser allerede mye bedre ut, bare ei uke siden jeg tok bilde men stemor og margeritter vokser fort.
Det kommer mer blomsterbilder når jeg får tatt noen fine.

På strikke fronten er det Sabeltann som gjelder. Når vi var i Ulsteinvik i Mars ljoma det " hiv o`hoi", det satte tante på ideen. Lille gutt (snart 6) trenger Sabeltann genser:
mai 013
forstykket er ikke morsomt å strikke, har tatt opp ørten ganger, dårlig konsentrasjon tror jeg det skyldes. Armene ferdig, tror nok jeg rekker det før 7.juni.
Strikker i Paris, greit med bomull nå om sommeren.

I morgen er det jobb før nok en fridag.

Ha ei flott helg alle som er innom :)

Én kommentar

Elin

24.mai.2009 kl.08:40

God morgen Sissel;)
Du er i full sving med strikkepinnene ser jeg. Skjønner ikke at du klarer jeg. Bare ta det sånn ut av det blå liksom. Men at du får den ferdig til den 7 er jeg sikker på. Kjempefint blir det også. Og hvis jeg da har forstått det rett så har din nevø bursdag på samme dag som meg;)
Det er så koselig med blomster! Tror jeg skal lure dansken til Plantasjen i dag;) Kjempefint med blomster i zinkbalje. Min zinkalje henger på veggen i år. Jeg er nemlig i gang med dilling av blomsterhjørne nå etter at min kjære ordnet blomsterbord til meg i går. Hihihi - moro.
Våknet halv syv i dag tidlig, fast bestemt på å lære meg og sy knappehull. Nå er det gjort og fire knapper har funnet plass i nysydde putetrek. Slenges ut på terrassen etter hvert.
Nie, nå tror jeg at jeg skal vekke en danske her. Kan ikke sove bort dagen heller.
Ha en flott søndag:)

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits