Hei igjen

Denne gangen har jeg endelig fått ferdig en heklekåpe som jeg begynte på i høst, morsomt å se at oppskriften kom i Allers denne uka. Den er i lilla men det er en umulig farge å fotografere inne, i allefall for meg som ikke kan så mye om det. Er strikket i Pt3 på krok nr 6, egentlig kjapp kåpe i str 4 år.
Her er den:
aprilluekommode 008

Var en tur i Oslo i går. Måtte ha litt enkel strikk i bilen og jammen fikk jeg strikket en hel lue på turen til og fra. Det tar ca en time og kjøre herifra. Tør ikke kjøre til Oslo aleine så jeg har ei super veninne som stilte som sjåfør. Denne lua, april lua i hobbyboden, ble til på bytur:

aprilluekommode 003
Min yngste sønn er modell, fikk ta bilde så lenge han slapp å se i kamera ;)

Til slutt vil jeg vise deg en kommode jeg kjøpte av nabo`n i går. Denne hadde de i garasjen, har tenkt at jeg skulle dra på loppemarked og se etter, men det er jo kjappere å gå over veien. Denne skal få en make over en dag jeg har litt tid til overs ;)
aprilluekommode 001
He he, he må du bare følge med så får vi se hvordan den blir seende ut.  Vet ikke sikkert engang hva jeg skal bruke den til, men har et par alternativer.

Ha en god natt så lenge;)

4 kommentarer

Elin

22.apr.2009 kl.07:20

God morgen!
Jaja, strikke en lue på en Oslotur. Hvordan klarer du å strikke så fort da? Litt misunnelig her;)Kjempefin ble den i hvert fall.
Den kommoden kommer til å bli råfin. Jeg tenker selvfølgelig hvit med en gang, og noen av de kule knottene du har i butikken. Jeg skal på loppemarked til lørdag på Preståsen skole, og der skal jeg se etter skuvseng, kommode og kles/linskap. Må nok være tidlig ute for å få med meg godbitene. Vet ikke hvor mange shabby chic damer det er oppe hos oss, men noen er det vel.
Ha en flott dag i dag, så får vi håpe at sola titter frem i løpet av dagen...
Elin...

Eli

27.apr.2009 kl.11:50

En lue på en oslo tur, lenge til jeg får til det...
Kommoden var kjempefin, har en lignende, men vurderer å få fikset på den, nå venter jeg spent på resultatet av din:0)

Takk for hilsen til en lykkelig tante, nå har vi vært på barselsbesøk og hun er jo så skjønn

Vi sees i kveld

klem fra Eli

Elin

27.apr.2009 kl.15:00

Du skulle ha ringt meg vet du så kunne du vært med på loppis. Fikk selvfølgelig ikke tak i det jeg skulle ha (stor ramme) men litt annet ble det da. Skal legge ut bilde seinere.
Og tenk at jeg inspirerer deg da. Det var kosleig å høre.
Må løpe nå. Som sagt, skal i bursdag.
Kos dere på strikkekafè. Neste gang blir jeg med...

TantePolly

29.apr.2009 kl.20:34

Takk for koselig hilsen på min side.. Koselig blogg du har. ha en god dag.

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

44, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits