1. april

Endelig et innlegg igjen ;) Har vært en veldig travel periode nå, både jobb og privat. Ofte ønsker jeg meg masse mer tid, og da gjerne tid til det jeg koser meg mye med, strikking,hekling, søm,og oppussing. Fordelen er jo at tiden flyr og våren kommer kjempefort.

Har pynta bittelitt til påske. Hadde treff her i kveld og da pynta jeg med litt gult, kjøpte en gul ranukel, herlig vårblomst. Litt lys og småruta gul/hvite løpere (var to på tvers men vi sølte litt) vips så fikk vi litt påske stemning.
bursdagpske 047


Litt håndarbeide har det blitt tid til:
bursdagpske 028 
Tøfler i Eskimo fra Garnstudio, kjapp hekling, har ikke hekla snora som skal være over, vet ikke om jeg gjør det heller, gode å bruke slik de er.
bursdagpske 042
Pulsvarmere i Inca, alpaca fra Artesano, nydelig garn å strikke av, desse strikka jeg i bilen på vei til Sunnmøre i helga. Strikka to par til som må monteres og pyntes. Desse kommer jeg nok til å selge i butikken.

Har laga noen flere bilder på putetrekk, denne gangen på ferdige trekk. 2 av trekkene fikk jeg av mamma da jeg selv skulle bli mor (for 22 år siden den 2.april), koselig å kunne bruke dem på en annen måte. det tredje(med fargebilde) er ei vanlig linpute)
bursdagpske 031
Skal sy på blonde når jeg får tid til å sette meg ved symaskinen. Og da blir det sikkert flere puter, det er så fine puter og moro å lage.
Kanskje jeg kan sette denne borden som jeg har hekla på en pute også??
bursdagpske 045
Har hekla enda en bord men den er ikkke helt ferdig så den får bli med i et annet innlegg. Fikk litt hekledilla etter at jeg så bilde i en blogg av en flott hjerteduk, hekla en etter bilde men med litt forandring:
bursdagpske 041

Nå er det sengetid, håper det ikke blir like lenge til neste innlegg.
Om det skulle bli ei stund så får du ha ei flott påske 


3 kommentarer

sol

01.apr.2009 kl.10:41

Så søte putetrekk!

Pinnepenn

01.apr.2009 kl.14:32

Så mye fint du har lagd, så flink du er. :)

Ballerina

02.apr.2009 kl.08:37

Så mye flott du har laget, igjen...
De putene er jo så skjønne, så gøy å bruke de du har fått fra moren din. Jeg tror jeg har sagt det før, men du må lage noen å selge i butikken din, de er så flotte!
Kommer innom en dag; da må du være der :)
Stor klem fra Tina

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

43, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits