Fastelavens søndag.

Det blir bare lenger og lenger mellom hver gang jeg blogger, desverre. Det burde jo være mange muligheter nå når det er så masse sport på tv`n. Men her kommer et innlegg igjensmiley 

I butikken har det kommet masse nyheter, her et noen bilder med litt av det vi har fått inn:
       beskbutikkstrikk 007 beskbutikkstrikk 002
beskbutikkstrikk 016
Også har jeg fylt opp hyllene med Durance, utrolig gode og populære produkter
beskbutikkstrikk 010        beskbutikkstrikk 012

I morgen mandag er det strikkekafè igjen. Er sikker på at det blir like koselig som alltid Strikke

Jeg har nå strikka endel også siden sist:
beskbutikkstrikk 017
Det lilla votteparet har lagt ei stund før jeg ble ferdig med dem, kjøpte en pakke fra Projo når jeg var på messe på Leto hallen før jul. De ble kjempestore, så de kommer jeg nok til å strikke i et annet garn en gang for mønsteret er jo veldig koselig. Selbuvottene er strikka i Pt5, veldig grei oppskrift. Desse skal ei veninne få i bursdagsgave, det har ho ønska seg så det må ho jo få.
Har prøvestrikka litt på maskinen også, et par luer som jeg ikke har bilde av men det var kjempegreit å strikke på maskin. Har også begynt på ei jakke til meg selv, den kommer det bilde av når den er ferdig.
Holder fortsatt på med den røde barnekjolen som jeg la inn bilde av tidligere, bare bærestykket igjen. Også dette sjalet har jeg strikka, måtte bli bilde fra Garstudio:
181
Kjempekjapp strikk, strikka i dobbel eskimo. Har den som modell i butikken.

Har vært ute og  tatt noen vinterbilder fra terrassen:
beskbutikkstrikk 018 
Her står hagemøblene bare å venter på bedre utevær.
beskbutikkstrikk 020
Under denne snøhaugen er det en utepeis, et utebord og ei stor lykt.Gjett om jeg gleder meg til å se det igjen. Kan ikke huske at det har vært så mye snø her på mange år, får litt klaus av all snøen som er uansett hvor jeg går ut hen. Nå håper jeg at det snart begynner å tine.

Nå tenkte jeg at jeg skal gå en tur i bua mi og sy litt. Trenger nye gardiner i gangen, der henger det oppe en rød fra jul enda og det er jo snart mars så da er det vel på tide å få opp noe anna, har lyst å sy litt anna stæsj også. Kanskje det blir et nytt innlegg i kveld wink

Ha en flott fastelavens søndag så lenge Klem


2 kommentarer

kreativ dame

22.feb.2009 kl.17:55

så flink du er til å bruke strikkemaskinen din og jeg tror kanskje jeg må ønske meg det vottemønstret for de var koslige,vi ses på mandag.Jentene sender en stor klem her de sitter med krembart og momler fastelavensboller.

sipusa

24.feb.2009 kl.07:41

Som den froskeelsker jeg er så falt jeg for de to meget bestemte og bekronede eksemplarene du viser fram her:-D

Fine votter du har strikket også:-D

Skriv en ny kommentar

Sissel`s hverdag

Sissel`s hverdag

43, Nannestad

Vil skrive litt om min hverdag og interesser. Driver egen gave og interiør butikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 22 år.

Kategorier

Arkiv

hits