5.dager i det nye året.

Hei, håper du har hatt en fin nyttårsfeirin. Det har jeg. Var hos et vennepar og kosa oss med god mat og drikke. det var klart vær så vi så masse fyrverkeri rundt oss.

På håndarbeidsfronten har dette sjedd:

Har strikka litt mer på klukka`n min:
klukka 001
Fikk tatt bilde ute på søndag så da kom fargen mye bedre fram. Trur den blir knall fin, gleder meg til den blir ferdig

Har strikka lua fra lue-alongen på Hobby Boden, den blir kalt boy hat, her har mannen vært modell for å få vist fram fellinga :)
klukka 002
Har strikka den i Merino exstra fine fra Garnstudio på pinne 4. Nyyyyydelig garn å strikke av, tror nok det blir strikka mer av det garnet. :)

Har også prøvd strikkemaskinen litt. Har strikka genser til yngstemann. Han skyter og bruker skyttejakke. Genseren er derfor lang og smal både i kropp og armer så det ikke blir klumpete under jakka. i går kom han fra stevne og var iskald, lurte på om jeg ikke kunne strikke en genser snart. Gylden anledning til å få prøvd ut litt. Ble ikke så verst for å være første genser, hi hi. Ikke helt ferdig da, bra mye montering selv om selve strikkinga går fort.
klukka 004
Strikket i fabel fra Garnstudio.

3 kommentarer

Christine

06.jan.2009 kl.14:07

Hei! Da jeg gikk hjem igjen i nydelig vintersol i dag tenkte jeg på hvor koselig det var å komme innom butikken din og få både kaffe og en koselig prat! Så bestemte jeg meg for å endelig se på bloggen din, nå ser jeg genseren du fortalte om også! Håper å få se klukka-kjolen ferdig, den har jeg sikla på sjøl også! ;-) Ha en fortsatt fin uke! :-)

08.jan.2009 kl.08:52

Se der ja; så flott!
Da blir nok minstemann glad :)
Gleder meg til å se kjolene dine ferdig...

Ha en fin dag!

Stor klem fra Tina Ballerina

Sylvia

10.jan.2009 kl.16:41

Heisann og godt nyttår til deg.
Så spennende prosjekt du holder på med da. klukka ja, vet at flere har strikket den.
Er det vanskelig å strikke med strikkemaskin? kan tenke meg det støver noe forferdelig.
Ønsker deg en skikkelig fin helg!

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits