God Jul

Hei, stikker innom for å ønske alle som er innom en fortsatt GOD JUL.

Jeg fikk ikke tid til å skrive noe innlegg før jula satte inn. Min mor ble syk og da tok jeg første fly oppover. Følte for å være litt sammen med henne, fikk litt ro på meg når jeg bare hadde fått se henne og prate litt. En føler seg veldig langt unna og aleine når det er nesten 60mil mellom oss. Kom hjem mandag kveld og da gikk det i ett med jobb og juleforberedelser. Jeg er kjempeheldig som har en mann som tok en stor del av jobben som jeg ikke greide aleine.
Strikka ferdig endel julegaver så jeg rakk jo egentlig alt jeg måtte gjøre og jammen ble det jul selv om ikke alt er 100% perfekt.
Julaften ble jeg så forkjøla og gåen at jeg måtte legge meg kl 2300. 1.juledag sov jeg hele dagen, men nå begynner jeg å komme meg og det er litt deilig.
Største julegave ønske mitt var garntvinne og nøstemaskin, og det fikk jeg av min kjære mann, han hadde slitt litt for det også, hihi.
Av de store barna mine fikk jeg ostebrett, det skal jeg bruke masse, er veldig glad i ost og kjeks.. Og av nesteldste fikk jeg krus og TantePose DVD. Minstemann har laga hylle til meg.
Ellers fikk jeg og vi masse fint som er for mye å ramse opp her.
Litt julestemning fra gangen vår:
271208 005

Lover at det skal komme flere innlegg med bilder, men følte for å gi et livstegn.

Ha det flott så lenge

6 kommentarer

Ruth@

28.des.2008 kl.00:51

Hei innom for og hilse på... kjekt med snille gubber og unger..ha en fort satt fin julehelg...

malla

28.des.2008 kl.01:15

Ønsker deg ei fortsatt fin jul.

Nena

28.des.2008 kl.19:04

Hei :-) Ønsker deg en fortsatt God Jul og god bedring :-)

Blomstermamma

28.des.2008 kl.20:01

Høres ut som om det har vært en fin jul, tross alt. God bedring til moren din.

kreativ dame

29.des.2008 kl.00:34

God kveld.Håper det går bedre med moren din. Vi får ta oss en kaffe og en god pratestund på nyåret... fortsatt god jul og godt nytt år. hvis det er noen trøst er alle her også nede med feber og hoste..

Sylvia

29.des.2008 kl.22:14

Heisann. Det var litt av en jul du har vært igjennom. Bra at en snill mann og snille barn stiller opp. Håper alt er bedre med deg nå, og at du iallefall ikke er sengeliggende på nyttårsaften.

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits