Du søte julestri

Nå nærmer det seg med storm skritt, men fortsatt over ei uke og to dager igjen. Kjenner at jeg ikke gidder stresse i år med noen ting. Har slengt sammen noen lefser og et par tre kakeslag. Skal ta en dag og bake litt brød og sånt så orker jeg ikke mer. Skal heller kose meg på jobb og hjemme i stede. Merkelig avslappa til å være meg.

Her kommer litt av det jeg har strikka i det siste:
11desember08 005
to par av desse, det er julegave.

11desember08 008
Har strikka 3 lang luer, dvs en lang og to mellomlang. Skal ha de på nå i juletia i butikken. Den ene som jobber for meg måtte strikke sjøl :) Så lang var den før den ble tova. Er ganske tung og ugrei på hue men ungene synest det er spennende med nissemor i butikken....

Akkurat nå strikker jeg et par nattsokker i Misti som skal bli julegave, ganske fort gjort tenker jeg. Har strikka et Karius sjal på maskinen som også er julegave.

Har ikke hatt noe særlig tid til å prøve strikkemaskinen med det kommer etter hvert.

Ha ei flott uke så lenge.

4 kommentarer

Trulte & Rainwolf

16.des.2008 kl.10:20

De vottene var fine. Har tittet på dine andre sider også, og nettbutikken din var fin og oversiktelig. Fikk lyst til å handel garn og mye annet, men det går ikke for vi bor i Sverige. Men kommer nok tilbake til deg og din lille nettbutikk når vi flytter tilbake om et par år.

Livm

16.des.2008 kl.16:58

Flotte votter du har strikket.! Ønkser deg en fin førjulsuke!

Ann Karin

18.des.2008 kl.08:47

Nydelige votter.
Ønske deg ei fin førjuls tid.

Marianne G

24.des.2008 kl.02:10

Jeg vil ønske deg og dine en riktig god jul!

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits