Hvor blir tia av ???

Sjønner ikke hvor tiden blir av nå om dagen, mangler energi til annet enn jobb og litt heim. Skal prøve å sjerpe meg og skrive flere innlegg, kanskje Flau..

Nå skal vi se, hva har jeg gjort siden sist, må sjekke bildene først grin
diverse strikk 043
Lomme tøfler har jeg strikka, strikka 2 par før dilla gikk over for denne gang, flott buss/fly/vente/bil strikk og supre fordi det går akkurat et nøste til et par.
diverse strikk 041
En stykk Marius genser, har egentlig sagt at jeg aldri skulle strikke Marius mer, men det skal man jo ikke si aldri, burde snart ha lært.Lurer på...
tallin08 004
Oså var jeg jo på messe, julemesse i Leto hallen på Dal. Fant en stand som solgte for Projo, fikk kjøpt garnpakke fra Randi i Texas. Desse mønsterene har jeg lenge ønska meg, dette skal bli kosestrikk når julegaver og anna førsjuls arbeid er ferdig.
tallin08 006
Fikk også kjøpt meg en flott vevd løper i lilla til advent, nå ligger den på salongbordet mitt, det eneste som er klart til advent, tror jammen jeg må finne fram adventstaken snart også.
tallin08 060
Ups, sidelengs shocked
I helga var jeg i Tallin en tur. Vi var 3 par som reiste sammen. Tross snøstorm søndag og masse timer venting på flyplassen mandag, hadde vi en kjempe topp tur. Har ledd, spist og drukket godt, deilig avveksling før verste juleinnvasjon i butikken før jul. Nå er jeg klar for det meste.

Handla selvfølgelig litt når jeg var der, "litt"garn, noen lin duker, skal nå ha konfirmasjon for min yngste sønn i juni, så det "trengte" jeg  Plystre

Har masse Ufoèr akkurat nå. I gang med en julegave(genser), har bunkra garn til votter og griser, nesten ferdig med 2 luer(julegaver) i allefall 2 par sokker på pinnene, ett par i 1år og ett par i herrestr. misti jakka mi mangler bare noen få omganger og en krage.

Mandag 1,desember skal jeg ha strikke kafè i butikken igjen, kanskje siste før jul vi får se hva vi får til. Så da er det bare å møte opp folkens Jadda

Nå er det natta, skal prøve å skrive innlegg "litt" oftere Natta

2 kommentarer

Sylvia

27.nov.2008 kl.23:46

Tia, ja, den bare flyr rett foran nesa vår. Og jeg er også trøtt for tiden. Middag etter jobb, og så er piffen vekk. Deilig å bare sette seg ned i stolen for å strikke.........
de luene du har overtova, skyll dem i balsam eller mykemiddel og dra dem i fasong!!

Beyla

28.nov.2008 kl.00:41

Åhhh... Det hørtes så koselig ut med Tallin tur og allting! jeg kunne kverka noe for en slik pause nå kjenner jeg. og milde himmel.... er det engang LOV for en strikkefrelst å innrømme man hater jobben sin på garnbutikk...? for jeg gjør virkelig det. det er direkte au å innrømme for meg selv, men..

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits