Høst

Vi er midt i høstferien for dem som har det. Tok et par dager fri og reiste til Ulsteinvik en tur.  Nå har jeg jobba et par dager igjen. Synest det er på tide å legge inn et innlegg igjen.  Måtte ha litt "fly"strikk og da ble den ei ullbukse til minste nevøen min.
hstferien 002
Enkelt og greit men ganske kjedelig. kommer på det hver gang jeg har kommet halvveis i ei bukse grin

nå har jeg begynt på denne vesten fra Garnstudio i Silke Alpaca
261
Strikker den i en nydelig mørk lilla. Oppskrifta er i hefte 110, oppskrift nr 26, strikker på pinne 5,5 fordi jeg strikker litt løst.

I morgen skal jeg være med på strikke treff for første gang. Er veldig spent. Trodde at jeg ikke kom til å kjenne noen som skal dit, men det viser seg jo at jeg kjenner opp til flere  smileyBlir morsomt å se hva dette dreier seg om. Skal jobbe en stund så drar jeg av gårde, Moreppen grendehus der det skal være er bare 5 minutter unna hjemme så jeg drar hjem og sover. kanskje dette frister til gjentagelse en annen gang, et annet sted. Kommer med rapport over helga.

God helg alle sammen Gruppeklem

2 kommentarer

Line Kristine

04.okt.2008 kl.16:44

Det er vel med deg og ullbukser som med meg og spiralskjerf. Det hender jeg spør meg selv når jeg begynner å ha over 1000 masker på pinnen : Hvorfor vil jeg meg selv så vondt? ;)

sipusa

06.okt.2008 kl.10:41

Ja var ei kjempefin helg.

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits