Hals

Ferdig med en hals til i Melkegarn, bare helt nydelig å strikke av. Denne halsen skal min nest yngste nevø få når vi kommer oppover i høstferien.
hals 001
Skal sette på en knapp til pynt tenkte jeg.

Fredag etter jobb tar jeg og minstemann(14) flyet til Vigra. Reiser noen dager til mine foreldre i høstferien. Har vært ganske heftig på jobben i det siste så det skal bli deilig med et par late dager "heime". Fått masse nye varer, kjempe gøy.

I morgen skal jeg ha ekstra strikke kafè i butikken. Den lokale avisen kommer og skriver om oss og strikking. Det skal være et strikke treff på Gardermoen 3.,4. og 5 oktober og artikkelen vil komme i avisen før dette.

Jeg skal være med på dette treffet, er kjempespent for jeg har ikke vært med på sånt treff før. Det blir sikkert kjempefint, strikkedamer kan jo bare ikke være skumle, hehe.

2 kommentarer

sol

24.sep.2008 kl.08:08

Avisoppslag er både spennende og nyttig, håper jeg får sett det. :)

Sylvia

02.okt.2008 kl.14:12

Jeg leste inne hos Irene at det skulle være strikketreff der til helga, ja. Men det er litt for langt for meg, akurat nå.
Ha det koselig på strikketreffet, og det er jo bare mennesker der som har samme intrs. som deg, husk det!!

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits