Eplekake

Må jo bruke av det en har i hagen:
eplekake 002
Det ble også noen glass med eplemos.
Fortsatt epler igjen så jeg skal lage mer en annen dag.

I dag har jeg begynt å forberede hagen til vinteren. Har planta noen av rosene som var i potter i jorda. Skal kjøpe noen nye løker å sette i jorda også. Koselig med noe som blomstrer litt tidlig også. Det er jo nesten like mye jobb om høsten som om våren jo. Veldig deilig å være ute i frisk luft i allefall, blir for mange innedager.

2 kommentarer

Sylvia

16.sep.2008 kl.20:02

Heisann. Er det greit at jeg tar med meg en eplekake? jeg har jo bursdag i dag!!! I dag har ikke formen vært på topp (helt motsatt av din, ser jeg) og for første gang har jeg KJØPT kake, og ikke bakt selv! helt uhørt til å være meg, men sånn er det kanskje å bli gammel?(uffda, jeg er jo bare et år eldre)
Må gi deg et tips, hvis du ikke har fra før. MODEKNAPPEN (sverige) Vi handlet sokkegarn (som striper seg selv) på messa, 150 g bunter, og det går som "hakka møkk" med bra fortjeneste. Noe å tenke på?

LivM

21.sep.2008 kl.08:47

Dette så da deilig ut. Tror jeg kommer en tur og smaker på den!! He-he!

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits