Presentasjon

I dag har vi vært til kirke sammen med minstemann. Det var presentasjonsgudstjeneste for konfirmantene i dag. Merkelig at vi allerede skal konfirmere sistemann. Tiden flyr :)

I går lørdag kom jeg tilfeldigvis over et loppemarked, visste egentlig at det skulle være men hadde glemt det i farta. Som vanlig så hadde jeg ikke kontanter på meg så jeg måtte begrense meg, hadde kr 60,- på meg og kjøpte dette:
lueoglopper 008
Ett "sølv"fat, en glasskål og en glasskål med lokk, passet meg fint som har dilla på glass og sølv for tiden:)

Ellers har jeg strikka ei lue i alpaca fra Artesano, FOR et hærlig garn, ikke siste gang jeg strikker av det garnet nei, gikk litt over 100gr til denne lua:
lueoglopper 001
fargene kom ikke så veldig godt fram.

Jakka som jeg tenkte skulle være ferdig i helga har kommet så langt:
lueoglopper 012
Holder på med raglerarm felling så det minker jo 8 masker annen hver omgang men det er fortsatt endel igjen, skal nok bli ferdig snart.

Onsdag er det strikkekafe`i butikken igjen for de som har lyst å komme :)

2 kommentarer

Marianne G

15.sep.2008 kl.01:06

Flotte ting du har laget. Det var nydelige farger på den luen.

kreativ dame

15.sep.2008 kl.13:57

Var også på loppis på lørdag og fant fire nydelige små glass som allerede er i bruk som telysestaker og en trenisse som jeg skal bruke som modell..kan skryte av at jeg ikke brukte mer enn 30 kroner pga loppiskjøp ligger på forbudslista her etter oversvømmelsen.Gleder meg til å se genseren ferdig og skjønner at du synes at tida går fort når mine babisser er skolejenter.

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits