Fin dag

I dag har jeg hatt en fin dag. Hvor ofte sier en egentlig det.

På jobben i dag kom jeg og min søte ansatte sier, det er kaffe på kanna, bare det er jo deilig å høre. Så kom det er HobbyForum dame, Mymlen på besøk, kjempehyggelig å møte forumdamer og enda til likte ho butikken min, herlig. Ho hadde med sin lille søte sønn, orntli gogutt. Håper flere kommer innom og da må dere si at dere er forum damer :)

Kjøpte 8 kg medisterfarse på butikken i dag:
idag100908 001 og det ble det 93idag100908 002av.
Samtidig åpnet jeg post fra i går:
idag100908 005 men jeg har ikke rekt å studere den enda, rensa kaffetrakteren i tillegg til å legge sammen en haug med klær og sette på vaskemaskinen, var det noen som sa ferdig på jobb kl 18??
Nå står medisterkakene ute og kjøler seg ned så de blir pakket og puttet i fryseren i morgen tidlig, mange lettvindte middager der.

Når minsten kom fra skyte treneing i dag hadde han lyst på vaffler( han er vaffeloman) men det får bli i morgen.

Har også strikka ferdig halsen fra forrige innlegg, det melkegarnet er bare helt fantastisk å strikke med.
idag100908 007 
Må se om jeg ikke har en fin knapp eller noe å sette på den i morgen når jeg kommer på jobb har lyst å pynte litt på den.
Armene på jakka mangler bare et par cm før de kan settes på pinnen til bolen. Da er det bærestykket igjen og da håper jeg at jeg blir ferdig med jakka i helga.

I går fortrengte jeg nok at jeg holder på med en dåpskjole også, jaja det blir nok et langtidsprosjekt, skal være modell i butikken så det er ikke noen som vokser utav den i allefall:)

I mogen har jeg planer om å bruke noen av eplene vi har på treet, noen eplekaker og litt eplesyltetøy kanskje. Mulig det må bli nytt innlegg i morgen også gitt. Natta så lenge

4 kommentarer

Mymlen

11.sep.2008 kl.10:29

Skal si du gjorde suksess med den boksen med kjeks oppi! Minsten spurte allerede på vei hjem om vi ikke kunne reise og besøke damen med kjeksen en gang til. Vel hjemme fant jeg forøvrig ut at jeg virkelig trenger den røde boksen med "snop" på. Så jeg håper at det ikke blir så lenge til neste besøk. Mer garn skal jeg også raske med meg.
Tenker veldig på hva jeg skal bruke alpakkaen til. Foreløpig er den perfekt til bare å klemme på. Er spent på det melkegarnet! Mulig jeg må ha i den kremfargen til halsskjerf til meg selv?

tina

11.sep.2008 kl.10:39

Ja du ligger ikke på latsida :)
Halsen ble skjønn, skjenner du frister meg veldig med det melkegarnet. Jeg har vært innom deg noen ganger å handla litt, men da har du ikke vært der. Prøver snart igjen! Klem Tina

Hobbygåsa

11.sep.2008 kl.11:23

Her var du! Tusen takk for hyggelige hilsener i bloggen min, linkene til deg virket ikke så jeg fikk ikke svart. Fant deg på HB i dag. Så mye flott du lager, kjempefin blogg!

malla

14.sep.2008 kl.18:02

Du verden så mykje du får tid til. Lenge sidan eg har vore innom her. I dag laga eplekake, med epler frå hagen ved hytta. Det er kjekt å bruke det du finn ute. Eg har brukt melkegarn syntest det var mjukt og deilig å jobbe med.

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits