Kriiiise

Ja, det er det virkelig. Har mista/rota bort fotoapparatet. Også nå når jeg har fått masse flott nytt garn som jeg skulle lagt inn på nettbutikken. Har også ting jeg skulle lagt inn bilder av her på bloggen, "hulk". Heldigvis lå det ikke bilder inne på kamera, de siste bildene var lagt inn på pc`n så da har jeg i allefall ikke mistet bilder.

Litt oppdatering uten bilder da :)

Har strikka ei lue, modell til butikken, i dobbel eskimo fra Garnstudio, det gikk nå veldig fort.
Har kommet litt lenger på dåpskjolen men måtte ha ei lita pause, mangler ca 30 cm før det virkelig blir mindre masker. Etter det går det jo fort.
Har begynt med nytt lappe teppe (flaut) Har begynt med blå farger med hvit kant, lager rutene større enn jeg har gjort på tidligere teppe.
Et par grytekluter er på pinnen..
Også er det litt blånisse strikk på gang...

Uff, på trykk ser det verre ut enn når jeg bare tenkte på det, hmm. På tide å gjøre noe ferdig før jeg begynner på noe nytt,,,,,,,

Denne helga er det gave og interiør messe i Lillestrøm, skal dit både fredag og søndag. Skal fylle bæde butikk og nettbutikk med masse flotte varer, dette er gøy.  Lørdag skal vi på bryllupsfest, det skal bli veldig koselig. Får vel ikke tid til så mye mer. Hvis jeg finner igjen kamera så skal jeg legge inn bilder, ellers får dere ha god helg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits