Ferieslutt

Bare morgendagen igjen så er det slutt på sommerferien for i år. Reiste først på landsskytterstevne i Førde der minstemann gjorde det veldig bra. Ble tilslutt nr 51 av over 400 skyttere i hans klasse. Han var ganske fornøyd sjøl og det er jo det viktigste. Bilde av guten i aksjon:
landsskytterstevne 08 019
Hadde ei flott uke med nesten bare fint vær. Bodde et sted som heter Fagernes hytter og konferansesenter. Ligger 40 minutter fra Førde. Deilig sted med fine hytter og flotte bademuligheter. I det flotte været var det en skikkelig vestlands idyll.

Var noen dager i Ulsteinvik hos familien, deilig å få være sammen med dem igjen.

Har da fått gjort litt håndarbeide også. Begynner med første innkjøp. Kom til Fagernes da fant jeg litt garn, likte fargene så godt :
landsskytterstevne 08 084
Har ikke noen plan for dem enda, men det blir vel sokker eller noe sånt.
I bilen fortsatte jeg med et sjerf som jeg starta på hjemme, har ikke festa tråder enda men det er jo ikke sjerf vær riktig enda :)
Måtte jo innom Rauma ullvare også når jeg først kjørte forbi ;)
landsskytterstevne 08 002 2
Kjøpte litt garn som jeg ikke har i butikken enda. Tenkte at jeg måtte sjekke hvordan de var å strikke av, dessuten har de alltid litt billig restegarn og hvem greier å motstå det, ikke jeg, hi hi
en liten pose knapper måtte jeg også ha, :=)

landsskytterstevne 08 001 2
Strikka i rosa Fabel på pinne 4. Strikka riller og økte på ene siden annen hver omgang et nøste, felte annenhver på nøste 2.
Har også begynt på et karius sjerf i lime Fabel, også på pinne 4. Strikka rettstrikk økt hver 4.omgang bruker opp et nøste før jeg feller like ofte på neste nøste.
dpskjolefabelsjer 003
Snart halvveis på dette skjerfet. greit bil og kast i veska strikk.
Har også begynt på en dåpskjole som jeg skal ha i butikken. Strikka i Pandora fra PT garn:
dpskjolefabelsjer 001
Snart halvveis på skjørtet. Dette tar nok sin tid selv om jeg har felt ned til 280 masker fra 400 så det minker jo litt. Må nok ha litt pause arbeid innimellom.

Har også strikka en genser i 1 år til nevøen min men den glemte jeg å ta bilde av, kanskje mamma`n gidder gjøre det for meg.

Har pynta opp litt i gangen min til helga også. Fant ei flott potte i blomsterbutikken, hadde kjøpt gardiner på salg på Kid i Ulsteinvik kr 30,- pr lengde i 160cm, synest det ble koselig jeg. Kjøpte noen flere lengder, de tror jeg blir gardiner på kontoret og loftstua,
dpskjolefabelsjer 004
Når jeg ser bilder ser jeg at det er på tide å male panelen i gangen. Tenkte at den skulle få være ubehandla når den var ny, men nå er det 8 år siden og den har blitt endel mørkere siden den gang. He he, nytt prosjekt. Kanskje jeg skal bli ferdig med litt beising av møbler først. Er som vanlig i oppussings modus.
I morgen skal jeg legge ut nye varer i nettbutikken www.kosekroken-nettbutikk.no , endel arbeid med nettbutikk men moro er det :)
Har lagt til ny link til ei veninne som også driver med nettbutikk. sjekk den, mye fint. www.frk-pedersen.no

Nå skal jeg lese gjennom lista mi med blogger og oppdaere meg på hva dere har gjort siden jeg dro på ferie. så er det vel natta. Sees snart :)

3 kommentarer

Ann Karin

10.aug.2008 kl.11:28

Så flott, 51. plass av 400 . Forstår mamma er stålt av det.
Du har jo vert en flittig maur på turen du også.Dåpskjole skjerf og garnhandel. Er ikke livet harligt da.g
Gangen din blei også fin.
Kjekt å gjøre noen kupp av og til.
Ønske deg ein fine søndag.

livm

10.aug.2008 kl.15:31

Velkommen tilbake da! Her blir det nok mye fint så mye garn som du har shoppet! Skulle tro du hadde butikken full fra før! He-he! Det er synd at det ikke er flere som fører Rauma garn egentlig! Jeg håper at jeg får tatt en tur og besøkt butikken din, men vet ikke når det blir!

Beyla

13.aug.2008 kl.11:41

du fikk tak i MASSE jordbær, du! Største problemet mitt nå er at vi solgte hvitevarene i finnmark og kjøpte nye her nede - men vi mangler ennå storfryser :(
Det er så godt å ha nett igjen!!!! herlich!!! ferien deres så kjempedeilig ut... blir rent misunnelig :) stor klem din vei

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøring som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk og nettbutikk med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 14, 20 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits