Big Fabel

Har fått helt dilla på Big Fabel. Har strikka 3 par ankelsokker og 2 par andre. Dagens par er i fargen 905 sort/hvit mix, brukt under 100gr. Du finner den på nettbutikken min :)
big fabel 003
Av alle ting gikk mønsteret opp også, det så jeg når trådene var festa og la dem inntil hverandre, morsomt. Nå har jeg strikka med 3 farger og har igjen 2.

Nå har jeg 4 fridager foran meg, og selvfølgelig er det meldt regn. Håpte å få noen dager i sola men den gang ei, håper de tar feil:O) Vår yngste fyller 14 år lørdag og har lyst å ha ute selskap for han.

I kveld ble min mann ferdig med gårdsplassen, det er for mørkt å ta bilde i kveld så det får jeg gjøre i morgen. Så da har jeg vel lova nytt innlegg i morgen også da. Natta så lenge.

Én kommentar

Marianne

11.jul.2008 kl.08:07

Fikk skikkelig sommerstemning her nå! Halvsokker og jordbær! :-) Litt av en ryddesjau du har hatt, flinke dama! (Og det hørtes jo ut som om du hadde hatt god hjelp også!)

Ha fine fridager!

Skriv en ny kommentar

si-do

si-do

43, Nannestad

Håndarbeids glad sunnmøringg som bor i Maura, Nannestad. Driver egen gave og interiør butikk, med garn selvfølgelig Gift og har 3 gutter på 13, 19 og 21 år.

Kategorier

Arkiv

hits